arvidssonnathalie.blogg.se

gymnastics is just not a sport it's a lifestyle 💎

Vad Àr det roliga med droger?

Kategori: AllmÀnt

jag har suttit lÀnge med den frÄgan.. vad Àr det roliga med att ta droger? Idag skriver folk överallt att det hÀnder en massa skit överallt & att det Àr en massa knark inblandat. Det har alltid funnits idioter som har hÄllt pÄ sÄnt hÀr skit men nu pÄ senaste tiden har det blivit fler & fler ungdomar för den delen.
jag förstÄr inte det roliga med att röka (brunt, grönt mm) samt Àven ta tabletter som ta tram(t) jag förstÄr inte vad de Àr som Àr sÄ kul med att inte veta vad man gör eller vara allmÀnt hög?
Är det kul att förstöra era liv sĂ„dĂ€r? Kul att förlora vĂ€nner/familj pga nĂ„got som förstör..
Är det kul att gömma sig för polisen eller att veta att polisen Ă€r pĂ„ vakt nu mer & mer.. Vi sĂ€ger sĂ„hĂ€r ni blir tagna av polisen vad gör ni dĂ„? Ni kommer inte undan frĂ„n det.. Är det som Ă€r meningen för att ni ska fatta att detta inte okej nĂ„gonstans?!
det Àr trÄkigt att höra att förÀldrarna inte ser vad som hÀnder med sina barn/tonÄringar i dagens samhÀlle..
Jag hör & ser omgivningen idag att det Àr bara en massa narkotika brott som hÀnder bland ungdomar som aldrig slutar bra.
Gör ni det för att ni mÄr dÄligt eller bara för att leka cool & testa sÄ Àr ni helt ute pÄ fel vÀg.
MÄr man dÄlig prata ut med nÄgon som lyssnar pÄ en, vÄga stÄ emot frestelsen vÄga stÄ upp för dig sjÀlv & vÄga sÀga NEJ.

Är det sĂ„nt hĂ€r ni vill att era barn ska börja med?
HÀr en blandning mellan alla möjliga sorters narkotika