arvidssonnathalie.blogg.se

gymnastics is just not a sport it's a lifestyle 💎

:/

Kategori: AllmÀnt

Jag Ă€r inte lika viktigt för dig lĂ€ngre har jag insett. 
Men det Ă€r bra dĂ„ vet jag det iaf. 
Kommer inte fĂ„ veta nĂ„got lĂ€ngre men alla andra kommer fĂ„ veta men jag Ă€r inte viktig lĂ€ngre. Jag funkar bara ibland. Jag kommer knappt finnas för dig snart. 
Kommer vara en sten för dig snart. 

Du behandlar mig som jag inte finns, allt annat bryr du dig om. 
Allt man fĂ„r Ă€r bara en massa skit. 
BlĂ„mĂ€rken & skrik fĂ„r man bara. 
Gör man som du sĂ€ger skriker du Ă€ndĂ„. 

Min Àlskade mamma vad jag saknar dig

Kategori: AllmÀnt

JAG ÄLSKAR DIG. & SAKANR dig varje dag. Jag vill öppna ögonen & bara se dig vara hos oss igen som du alltid var innan, jag vill höra dig skrika pĂ„ mig att jag ska stĂ€da, göra lĂ€xorna & skĂ€rpa mig. Saknar alla dina sms & samtal. 
Livet utan dig funkar men Ă€r inte samma sak. 
Jag kĂ€mpar för din skull för du vill inte se mig sĂ„ som jag ser ut idag. Jag vet att du Ă€r stolt över mig hur mkt jag pressar för att nĂ„ mitt mĂ„l & hur du tittar ner pĂ„ mig& tĂ€nker just nu " varför Ă€r nathalie vaken nu 02.48 nĂ€r hon ska köra filip till skolan & gymma hon borde sova ist" 
SĂ„ ja mamma jag ska sova nu. 
Men det gĂ„r inte en enda dag nĂ€r jag inte saknar dig.!  
Jag kĂ€mpar för dig! Jag Ă€r egentligen inget utan dig. 



Friendship

Kategori: AllmÀnt

Tyckte det var ett tagsen jag skrev hÀr sÄ tÀnkte skriva av mig lite för det har hÀnt en mass sen jag senast skrev nÄgot hÀr.

För det första sĂ„ har jag haft fullt upp i 11 veckor pĂ„ vĂ€rldens bĂ€sta skola. FĂ„tt vara med sötaste klassen ever (F-klassen) & fĂ„tt vara med om hur det kĂ€nns att jobba med fritids. 
FÄtt lÀra mig stÄ i ett café & lÀrt kÀnna vÀrldens hÀrligaste ungar/elever!
Fick inte fortsĂ€tta tyvĂ€rr men kommer & hĂ€lsar pĂ„! 

Sen fixade jag tillbaka min ask & blir bombad med en massa skit snack om ebba & mini ja fler med men att snacka skit om dem som stĂ„r mig nĂ€rmast mitt hjĂ€rta hatar jag. 
Ebba blir krĂ€nkt pĂ„ sĂ„ sjukt dĂ„ligt sĂ€tt, idioter som gömmer sig bakom anonymt & skriver en massa hat, men ebba Ă€r stark & bryr sig inte! 
Samt hĂ„ller Ă€ven pĂ„ med mini & han tar allt med en nya salt & bryr sig inte heller. 
Sen kommer allt snack till mig med. 
Jag menar hallĂ„ vĂ€x upp ist för att gömma sig bakom anonym. Visa ist vem du Ă€r, för hen verkar veta allt mer Ă€n vad jag vet tydligen. 
Snackar skit om amanda, mini & ebba assĂ„ dĂ€r gĂ„r grĂ€nsen. 
SĂ„ för er som inte förstĂ„r det sĂ„ ska jag förklara lite. 

Ebba.. 
Den tjejen har verkligen vÀnt pÄ mitt liv. LÀrde kÀnna henne via mini dÄ 2013 pÄ nyÄr sÄ ja pÄ nyÄr sÄ firar vi Àven vÄr Ärsfirande. För vi började prata 1/1-13 det var liksom sÄhÀr lite smÄ ord först men sen började vi prata mer & mer. Sen blev hon tillsammans med mini igen & dÄ fick vi Ànnu bÀttre kontakt sÄ det har vi mini till att tacka.
Att vi möjligheten att lĂ€ra kĂ€nna varandra 
För vilka sjuka minnen vi har tillsammans. Vi har gĂ„tt igen grĂ„t/skratt ja allt & det kĂ€nns som vi har kĂ€nt varnades i Ă„r. Visst vi har haft vĂ„ra brĂ„k & sĂ„ men sakta har vi alltid hittat tillbaka men det Ă€r för att ingen utav oss klarar varandra utan. Vi Ă€r sĂ„ pass bra vĂ€nner. Jag kan prata med henne om allt no secrets! Vi har börjat om pĂ„ nytt igen & det Ă€r jag otroligt glad för. Tycker om henne sĂ„ pass mkt! Jag Ă€r sĂ„ sjukt glad att jag fick lĂ€ra kĂ€nna henne! VĂ€rldens underbaraste hjĂ€rta har hon. & allt skit hon fĂ„r ta pĂ„ ask Ă€r hon inte vĂ€rd! Ebba jag Ă€lskar dig & Ă€r sĂ„ sjukt glad att jag har dig vid min sida! 
Sen kommer vi till min lilla knasboll som jag Ă€lskar pĂ„ ett sĂ„nt speciellt sĂ€tt min Ă€lsklings tjej Amanda! 
Åh jag har kĂ€nt henne sen vi var smĂ„ & Ă€r min bĂ€stavĂ€n idag. 
Idag har vi inte sĂ„ bra kontakt som vi hade innan men jag vet var jag har henne & nĂ€r vi ses sĂ„ Ă€r vi som tvĂ„ bĂ€stavönner som mĂ„ste berĂ€tta allt vi har varit med om, jag har inga hemligheter för henne inga! Vi pratar om allt. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne hon Ă€r mitt hjĂ€rta! 
Vi har sjuka minne tillsammans som vi har hittat pĂ„. Vi Ă€r sĂ„na mĂ€nniskor som inte ses pĂ„ en mĂ„nad & sen nĂ€r vi ses sĂ„ Ă€r vi sĂ„ tighta som vi var innan vi delades. 
Hon accepterar mitt verkliga jag. Hur jag ser ut , vad jag Ă€r för person & visar mig kĂ€rlek hon fĂ„r mig kĂ€nna trygg som ingen annan fĂ„r. Hon Ă€r speciell. Hon Ă€r liksom den som fĂ„r mig att le pĂ„ nĂ„gra sekunder sĂ„ fort jag ser henne. 
En vĂ€n som henne hittar man VERKLIGEN inte pĂ„ trĂ€d! 
hon Ă€r guld i mina ögon! Allt skit som skrivs pĂ„ ask att jag inte kĂ€nner henne samt att hon inte tycker on mig Ă€r sĂ„ mkt bull. Vi vet var vi har varandra. 
Hon vet hur mkt jag Ă€lskar henne! 
Min Ă€ngel Ă€r honđŸ‘Œ ord kan inte beskriva henne & vad vi har varit med om 
Amanda jag Ă€lskar dig till mĂ„nen & tillbaka😘 
Sist men inte minst. 
Min bĂ€stavĂ€n martin.. 
AssĂ„ ja var ska man börja. För der första allt som skrivs pĂ„ ask dĂ€r med sluta han Ă€r VERKLIGEN inte vĂ€rd der heller assĂ„ jag Ă€r sĂ„ trött pĂ„ det. 
Tror ingen kommer förstĂ„ mig men mini har hjĂ€lpt mig mer Ă€n nĂ„gon annan har gjort. 
Jag har kĂ€nt han i snart 3Ă„r! 
& bara pĂ„ dem Ă„ren sĂ„ stĂ„r han min nĂ€rmre Ă€n nĂ„gon annan! 
Han har sett alla mina brister, han har sett mig ledsen, arg, glad, assĂ„ allt. 
Det som verkligen gör han toll min bĂ€stavĂ€n Ă€r att han finns dĂ€r han stöttar mig. 
Han var den enda som verkligen fanns dĂ€r för mig nĂ€r min Ă€lskade mamma gick bort i cancer. Han var nog den enda som förstod mig dĂ„. 
Jag drog frĂ„n hemmet vid nio & Ă„kte hem till mini den kvĂ€llen, jag fick ett sms av pappa 00.50 att mamma hade farit upp till sin syster i himlen, jag blev sĂ„ ledsen att jag slĂ€ngde mobilen pĂ„ minis mage & grĂ€t. Jag var helt knĂ€ckt den kvĂ€llen. Jag Ă€r knĂ€ckt Ă€ven idag för det fĂ„r inte en dag utan att jag saknar henne. 
Men han var sĂ„ gullig & Ă„kte med in till sjukhuset sĂ„ jag fick sĂ€ga fĂ€rvĂ€l.. Vi tog bussen tillbaka till mini & han försökte fĂ„ mig pĂ„ bĂ€ttre humör & visa mig en massa roliga klipp pĂ„ det konstigaste jag nĂ„gonsin sĂ€tt, 
Vi Ă€r sĂ„na vĂ€nner som gĂ„r varandra pĂ„ nerverna men kan inte leva utan varandra vĂ„rt band Ă€r sĂ„ starkt & annorlunda. 
Utan han skulle jag inte klara mig en dag, han fĂ„r mig glad sĂ„ fort jag Ă€r sur eller arg sĂ„ lyckats han fĂ„ mig le direkt. Han kĂ€nner mig bĂ€ttre Ă€n vad jag kĂ€nner mig sjĂ€lv. 
Jag kan inte ljuga för han, jag kan inte sĂ€ga nĂ„got förrĂ€n han bara mĂ€rker att de Ă€r nĂ„got fel eller att ljuger. 
Jag berĂ€ttar allt för han! Ja tjejer & killar kan vara bara vĂ€nner. 
Han fĂ„r mig kĂ€nna mig speciell & trygg pĂ„ nĂ„got sĂ€tt. 
Jag Ă€lskar denna killen sĂ„ otroligt mycket att ord inte kan beskriva det. 
Han Ă€r den mest jobbiga , retsticka sĂ„ det skriker om det men jag kan fort inte bli arg pĂ„ han. 
Han dömmer inte mig, han accepterar att detta Ă€r jag & VERKLIGEN hjĂ€lper mig! Genom eld & vatten, begar & hav. Han Ă€r allt, & ja min drivkĂ€lla.  VĂ€nskaps kĂ€rlek pĂ„ högsta nivĂ„ ! 
All kĂ€rlek till dig martin! Du Ă€r bĂ€st!❀
My own bora rafiki. 💕 


Varöfr jag skriver detta om dessa Ă€r för alla som hĂ„ller pĂ„ pĂ„ ask kan lĂ€gga ner. Jag vet var jag mina babes! SĂ„ det Ă€r inte ens lönt att försöka förstöra! 

Jag har bra vÀnner idag! & det Àr inte lönt att försöka breaka det för det kommer aldrig funka. För vi Àr sÄ pass starka tillsammans! SÄ snÀlla ni som skriver lÀgg ner snacket!